Close

Parkeer eenvoudig in Q-Park parkeergarages én op straat via één app. We helpen u graag stapsgewijs op weg zodat u vandaag nog gebruik kunt maken van de app. Eerst moet u de app activeren. Daarna kunt u zorgeloos parkeren.

Hoe werkt de Q-Park app?

U kunt nu op straat parkeren via de app. Kies de gewenste zone en klik op start om een transactie te starten. Klik op stop als u

de transactie wilt beëindigen.

1.

Hoe werkt het garageparkeren?

3.

Hoe werkt het straatparkeren?

2.

Download de Q-Park app en meld u aan met uw Q-Park Key of SmartCard nummer. U ontvangt een activatiecode op het e-mailadres dat bij ons bekend is.

3.

Klik op 'account' en maak een account aan voor straatparkeren. Deze stap moet u ook doorlopen als u al een account heeft voor garageparkeren. 

Na activatie kunt u eenvoudig parkeren in de parkeergarage via de app. Zorg ervoor dat het Bluetooth signaal van uw telefoon is ingeschakeld.

1.

2.

Vul de gevraagde gegevens in en activeer de automatische incasso via iDeal, Visa- óf Mastercard. Na registratie ontvangt u een activatiecode.

Rijd naar de inrit van de parkeergarage. Via het bluetooth signaal van uw telefoon zal de slagboom automatisch opengaan. 

Vraag nu een gratis SmartCard aan

Bent u nog geen bestaande klant van Q-Park? Dan heeft u een SmartCard nodig om onze app te kunnen gebruiken in de parkeergarage. Vraag de SmartCard nu gratis aan.

Waarom nog een pas met een app? Stel uw telefoon is leeg óf u bent hem vergeten, dan kunt u altijd in- en uitrijden met de SmartCard.